A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsá

A mérgező információktól tartsd magad távol!

Gondoltam, ma reggel átnézem a “híreket”. Ahogy lapozgattam a különböző online újságokat, azt vettem észre, hogy egyre idegesebb vagyok. Amikor én gyerek voltam, csak a “ kékfényben ” lehetett látni rossz dolgokat.

Manapság szinte a legapróbbetűsebb rész az, amit érdemes elolvasni. Mi ez, ha nem tudatos lelki nyomorítás?

Arra lassanként mindenki ráébred, hogy a politikába beleavatkozni még azzal sem tudsz, hogy van szavazati jogod. Ezért teljesen felesleg idegeskedni azon, hogy melyik aktuális vezér, hogyan bánik méltatlanul azokkal, akik elvileg a népük.

Mindenkiről kiderül előbb vagy utóbb az, hogy csakis a saját értékrendjéhez képes “irányítani” a dolgokat, és eszében sincs komolyabb, jóléti társadalmat létrehozni mindenki számára.

Azonban sokkal súlyosabb dolog az, hogy mennyi ocsmány, szörnyű, rettegtető hírt, információt tol le a világ az emberek agyán.

Hogy én ideges lettem ettől a negatív áradattól az egyértelmű, hiszen kifejezetten érzékeny vagyok arra, ha valaki folyton a szarról beszél. Évek óta tudom, és próbálom jól alkalmazni azt a puszta tényt, hogy amire figyelsz azzá válsz. Így csak a lehető legminimálisabb mértékben vagyok képes meghallgatni, elolvasni bármit ami csak a drámát erősíti az érzésvilágomban.

De mi történik azokkal, akik ebben élnek?

Akiknek az teszi ki az életüket, hogy mást sem tesznek csak az aktuális rosszra fókuszálnak?!

Elmondom…, létrehozzák magukban.

Ahogy egyre jobban hozzáférhető az információ, úgy lesz egyre jobban előtérben az, hogy mennyi, de mennyi ember él a hírek szerinti életmódban.

Ugyanis, ez a torz, és többségében hazug információrendszer egy olyan félelemmel, és negatív gondolatokkal társított életmód modellt hoz létre, hogy arról koldulnak a szereplők. Neked is biztosan van olyan ismerősöd , akinek abból áll az élete, hogy tolja az igét a rossz dolgokról. Amikor őt hallod, gyakorlatilag nem győzöd átengedni magadon azt a sok lehúzó energiát, és nem bírod már a közelségét sem az illetőnek.

Mindig csak a gondok gyötrik. 

Minden esetben a kilátástalanságot és a rossz dolgokat helyezi előtérbe, miközben úgy tesz, mintha az ő gondjánál Neked csak kisebb, kevesebb lehetne. Nem veszi észre, hogy azért mert te nem panaszkodsz, még éppen lehetsz nehéz helyzetben.

Nos, ilyenné vált a világ társadalmának, vagyis népének egy jókora része, az elmúlt évek alatt. Az embernek ugyanis könnyebb beleillesztenie magát a rossz energiába, mint a jóért küzdeni.

A rossz energia ma a világban a legkönnyebben hozzáférhető hitrendszer.

Iparágak nőttek ki abból, hogy az ember imádja a rosszat. Nem kell messzire menni, épp az egész világot letérdeltette és gazdaságilag összeroppantotta ez a világcirkusz. Láthatóan, még mindig van rá igény, hiszen megannyi információ kering még mindig, lassan háromnegyed éve ennek , kizárólagosan a negatív hatásairól.

Arról persze nem szól a fáma, hogy milyen klassz, mert néhány ember elkezdett fürdeni, és arról sem, hogy fantasztikus emberek vannak a földön, mert a pandémia ideje alatt is képesek maradtak korrekt emberekként megmaradni.

Kell a jó? NEM! Kell a szar? Hozzátok! Hát így él a világ népének nagyja.

Ezért hiszem azt, hogy amire igény van, azt fogják olvastatni veled!

Ha tudatosan elkerülnéd a rossz hírek olvasását, a hazug információk azonnali befogadását, és leszeparálódnál a közösségi média felesleges, álnok, lélekkínzó , de hömpölygő szarhalmazáról, máris lehetnél a bolygónak az egyike, aki élni óhajtja az életét.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha én túl sokat eszem valamiből, egy idő után elég lesz!

Csodálom, hogy vannak emberek, akik még mindig nem laktak jól a politikalevesből, és az átverés főételből… ők még kérnek szar hírek desszertet is.

Hát akkor jó étvágyat hozzá!

Én inkább eszem azt amit megfőzök magamnak, mégpedig szeretetből, szuper hozzávalókból.

 

Ha tetszett a cikk nyomj egy like-ot és oszd meg!
Ismerőseid is értékelni fogják!

Köszönöm!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
hatásban tartás

A hatásba tartás avagy a kamu hírek jobban terjednek.

Amit talán senki nem lát teljesen tisztán az egy egyszerű dolog, mégpedig a “hatásban” tartás. Ma amikor Mónival elbeszélgettünk, mindketten egyetértettünk abban, hogy valami rohadtul megváltozott a világban.
Régebben, amikor mi fiatalabbak voltunk, akkor is döbbentünk meg néha az emberek cselekedetein, de manapság ez mindennapos.

Elolvasom »
életszerű élet

Életszerű életcél.

Azt hiszem a negatív önképpel rendelkező embernek mindig lesz egy zsigeri válasza, ami egyszerűen maga az ELUTASÍTÁS. Ezen a héten arra szeretnélek ösztönözni benneteket, hogy próbáljatok meg mélyen önmagatokba nézni! Ideje van ennek, főleg telihold környékén.

Elolvasom »