A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsá

Az optimizmus nem egyszerű dolog

Többször kell igencsak megembereltem magamat mostanában, hogy ne osszak ki úgy néhány embert, hogy azt se tudja merre induljon. Kell az optimizmus!

Rég jártam itt, veletek..

Persze, hogy megint inspirált valami, hogy pötyögjek a gépemen. Hát persze, az optimizmus hiánya.

Kérdezek. Mit képzelnek magukról néhányan de komolyan, az állandó, rohadtul nyomasztó, fullasztó és fárasztó rettegtetéseikkel?

Nyilvánvaló dolog az, hogy beszari-jancsit és beszari-juliskát óhajtanak a hatalmasok az emberekből gyártani. De az qrvára elfogadhatatlan, hogy az emberek egymást is beszarivá óhajtják csinálni.

Nekem sok munka az, nap, mint nap, hogy ebben a lelkileg terhelt országban optimista maradjak, és a nehézségeket is azon a helyen tudjam kezelni, ahova azok valók. Vérlázító és felháborító, hogy nekem kell az optimista látásmódomat óvni-védeni, sőt , egyenesen falakkal, és ágyukkal megvédeni azoknak az ostromától, akik, hát valljuk be, mindig, minden esetben qrvára úgy élnek, hogy fossanak, de aztán tisztességesen.
Persze lehetőleg úgy fossanak, féljenek, hogy maguk köré gyártsák a lehető legtöbb fosóst, félőst, hogy még véletlenül se maradjanak falka nélkül

Az optimizmus nem egyszerű dolog emberek!

Lefogadom, hogy nektek, jónéhányatoknak ugyanúgy rohadtul elegetek van abból, hogy mindig betalál egy full negatív, full nyomasztó idegen, aki úgy megpróbálja lecsapolni az optimista energiacsatornáitokat, hogy nem tértek észhez.

Hozzám hívatlanul érkeznek az effélék.
Ők jönnek… Ők jönnek, kezükben a portörlő rongyaikkal, és anélkül elkezdik törölni rólam a hitemet, hogy nem adtam a kezükbe semmit és engedélyt sem adtam nekik semmire.

Menjetek a francba, úgy ahogy vagytok!

Miért ne láthatnám én jónak az életet? 
Miért ne mehetnék én tengerpartra?
Tényleg ott tartunk, hogy elutazunk a tengerpartra, ahol hozzáteszem olyan parádésan tisztaság és rend van, amilyen Budapest belvárosában 100 évvel ezelőtt sem volt, és nekem el kell titkolnom?
Félnem kell, hogy majd mit szólnak mások mert merészelek ésszerű pénzért pihenni a barátaim panziójában?
Félnem kell mert van pofám elmenni hozzájuk és nekik vinni a kemény munkával megkeresett pénzemet, ahelyett, hogy kinyalnám a seggüket azoknak a politikusoknak, “akiknek a haverjainak és rokonainak “ a szállodáiban akciósan nyaralhatnék dupla annyiért, szar időben?

Hát nem, rohadtul nem. 
Rohadtul nem vagyok kiváncsi az ítélkezésre és senki negatív véleményére sem, akik lapítva vészelték át az “első hullámot”…..
Első hullám….ja….majd a tizediken remélem minden barom , aki lelkileg nyomorítja a másikat a szuper véleményével, már hozzászokik ahhoz, hogy elég lenne a pillanatokat jól megélni, mintsem várni az újabb és újabb hullámzást a négy fal között, éhesen,paráztatva azokat, akik szeretnék tenni a dolgukat.

A legnagyobb veszély az ilyen emberek közelsége, és az ilyen emberek hangja, amely bemegy a füleden. Sokkal veszélyesebb mentális pusztulást eredményezni egymáson, mint bíztatni a másikat, esetleg kussolni, ha mást nem tudsz csak a saját paráid között lézengeni.
Tényleg megéltétek jól a karantént, és most azért nem utaztok el, nehogy 2 hétre karanténba rakjanak? 

De teleraktátok a kiskertekkel, könyvekkel, szuper főzőtudományokkal a közösségi portálokat, úgy csüngtetek a facebookon , mintha kötelező lenne. 

Online volt a “piactér” a karanténban vígan ellevőkkel…
Akkor most mi a gond azzal, hogyha 2 hétre karanténba kellene vonulni

Elmondom.

Az elindulással van baj. Nem a karanténnal, nem a másik országokban lévő helyzettel, nem azzal, hogy nem ehetsz eleget az all inclusive svédasztalról.
Az elindulással, mert már attól a puszta ténytől bevan szarva a nemzet egy “erős mezőnye”, hogy a határt át kell lépni.

Mert ez a szuperjó Covid emberek, annyira jófej, hogy csak iskolaidőben fertőz brutálisan, de Balcsin és a hazai vízeken egyáltalán nem bánt, és utálja a focit, oda nem megy ezért, viszont nagyon szereti a koncerteket, ezért ott minden haverját aktiválja és felül veletek a repülőre is ha netán megfordulna a fejetekben egy görögországi nyaralás fapadossal.…

Ilyen kurvajó fej ez a Covid.
Néhányan meg pontosan ilyen kurvajófejek vagytok, hogy a személyes higiéniátok még mindig másodalgos kérdés, de a másik fosatása elsődleges.

Felhívnám a lakosság figyelmét arra, hogy a tisztaság azt jelenti, hogy nem csak kezet mosol, hanem testet is, tetőtől-talpig, belértve a fogmosást, a hónaljat, a lábakat, a hajat, különös tekintettel a nyári hőségben!

Ha rajtad van a maszk, de retkes a hajad és bűzlesz az izzadságszagtól, azzal engem nem védesz meg… még akkor sem, ha kétóránként posztolod, hogy viseljünk maszkot és válasszam idén a Balatont jó magyar módjára.

Az optimista kerítésemet ezennel felhúzom! Ígérem jó magas lesz!

Alattomos energiák, és kántáló hírnököknek gumifalat is felhúzok a kerítés elé.
Frusztrálódjatok csak! A ti félelmetek a tiétek!

Tudjátok, mindenkinek az a sajátja amit saját maga igaznak vél.

Te mit táplász belőle? Optimizmust?
Élményeid lesznek, vagy marad a Google? hmmmm? 

Ha tetszett a cikk nyomj egy like-ot és oszd meg!
Ismerőseid is értékelni fogják!

Köszönöm!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
hatásban tartás

A hatásba tartás avagy a kamu hírek jobban terjednek.

Amit talán senki nem lát teljesen tisztán az egy egyszerű dolog, mégpedig a “hatásban” tartás. Ma amikor Mónival elbeszélgettünk, mindketten egyetértettünk abban, hogy valami rohadtul megváltozott a világban.
Régebben, amikor mi fiatalabbak voltunk, akkor is döbbentünk meg néha az emberek cselekedetein, de manapság ez mindennapos.

Elolvasom »
életszerű élet

Életszerű életcél.

Azt hiszem a negatív önképpel rendelkező embernek mindig lesz egy zsigeri válasza, ami egyszerűen maga az ELUTASÍTÁS. Ezen a héten arra szeretnélek ösztönözni benneteket, hogy próbáljatok meg mélyen önmagatokba nézni! Ideje van ennek, főleg telihold környékén.

Elolvasom »