A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Saját vélemény, nem kell aggódni, ezt én gondolom így, senkinek sem kötelező úgy csinálni, mintha egyetértene! Ami most történik, annak a magját már régen mindenki elvetette. Van aki úgy állt hozzá mindenhez, hogy a lehető legkevesebbet kelljen beletenni, van aki pedig megtalálta valamiben az örömét, és szerette azt, amit létrehozott.

Ez a világ azonban kicsit gyorsabb, mint mikor mi gyerekek voltunk. Máshogy rezeg.

Ma mindenből óriási a választék, legyen az ruha, cipő, barátkozás, haverkodás, munkatárs, és az elmaradhatatlan információ, bármiről. Úgy klikkelünk jobbra-balra, mintha kötelező lenne. A turbó sebesség pedig egy állandóan tépelődő, gondolkodó, elmélázó, tesze-tosza málészájú társadalmat hozott létre.
Mindnél több az információ, annál kevesebb a tiszta tudat és az önmagunkba, önmagunkra figyelés. Sokszor nevetek reggel az autómban, amikor bömböl a zene és én táncolok a fejemmel, hogy a körülöttem élő autóstársaim bánat fejjel bámulnak be a kocsimba, gondolván, ez itt minek örül ennyire? 🙂

Hát a jó zenének, ami nélkül nem múlhat el napom. Így tudok rezegni!

Talán még soha nem nevetett vagy mosolygott rám senki a reggeli dugóban (amikor még volt dugó), mert abszolút kínai volt számukra az “örömöm”.
Pedig ha tudnák, épp lehet, hogy erőgyűjtés miatt hallgattam zenét, vagy az is lehet, hogy szomorúságomat elűzni, sőt, lehet, hogy napi csatába igyekeztem, amihez jól jött az Utolsó szamuráj betétdala.

Sosem tudhatjuk igaz…


De, amit biztosan tudhatunk, hogy mit sugárzunk ki magunkból. Ehhez kell a világon a legnagyobb önismeret. Leülni magunkkal és szépen a saját arcunkba nézni, hogy ajjaj vagy hú de jó a tükörképünk. A kisugárzása az embernek, olyan mint egy mágnes. Úgy taszít, vagy úgy vonz dolgokat, hogy elképesztő. Sokszor persze irritálóan hat mindez másokra, mert hát valljuk be, az embereket úgy általában rohadtul zavarja, hogyha valaki jól van magával.

A jól van magával, az nem úgy értendő, hogy napi hatszor kirakja ugyanazt a képet magáról, de legalább kétnaponta. Maradjunk annyiban, hogy egy önmagára büszke ember, nem posztol ki minden kollekciót, amit aznap magára húzott. Persze, lehet megszólni ezért, na de minek, úgyis igaz! A lényeg az, hogy egy igazán jó mágnessel rendelkező ember köré odagyűlnek mások is. Nem mindegy persze, hogy milyen céllal, ártó vagy jó szándékú emberek e mindazok, de az alapvető igazság szerint, aki jól rezeg  az jól is áramlik.

Itt pedig a kulcsfontosságú kérdés.

Egyrészt kapóra jött azoknak akik eddig is rettenetesen sokat hittek magukról, hogy most mindenféle rettenetes okossággal tömjék a butíthatóak táborát. Másrészt teljes egészében komplett látható, hogy ki az aki tényleg jól működött és ki az, aki ebben a katyvaszban is csak annak a lehetőségét látta meg, hogy még véletlenül se kelljen létrehozni semmit.

Ohhh de sokan csücsükélnek otthon derűsen, de csak addig míg ki nem nyit az IKEA kapuja. Utána úgy összetapicskolják az üzlet árukészletét, hogy csak na.
Baromi jókat lehet nevetni az embereken. Én is jót nevettem a sárga hajtövű és fehér hajvégű csoda hajfestéseken! Big lájk, a mindenhez értőknek. Szép lett :)
Azon is jót nevettem, hogy néhány szakipari “munkatársam” hónapokig elűzte a kilentúráját, majd most, hogy a tőke gyengült, hirtelen eszükbe jutott a magára hagyott vendég.

A világ azonban nem így működik.

Aki gondolkodó és olyan ember aki jól rezeg, annak bár a kezdeti állapot szintén nehéz volt, de reagált. Nem hagyta a káoszt tovább nőni a fejében, és reagált. Nem arra gondolt, hogy mi volt az adott pillanatban, hanem arra gondolt, miként lehet megoldani. Nem halmozott fel vécépapírt, és élelmiszert, hanem befizette a csekkjeit és szerényebben élt. Láthatatlan volt az ellenség, olyankor pedig nem az interneten kell tájékozódni, hanem elcsendesedve figyelni befelé, önmagunkba. De a többség boldog attól, hogy nem kell dolgozni, nem kell előre menni, tartozhat a banknak, nem kell igényesnek maradni. Lehet kócos otthon, lehet kettő napos pólóban a kanapén, és lehet online tojást venni. A többségnek nincs szüksége emberi ingerekre, mert már a világszintű probléma előtt sem volt szüksége rá.

Sokan futnak, tanulnak, fejlődnek és jól kommunikálnak.

Őket kell figyelni, tőlük kell tanulni, velük kell beszélgetni! Azokkal akik elfutnak segélyért mikor nincs szükségük rá, nem kell foglalkozni! A mágnesesség fő jellemzője, hogyha valaki szarul rezeg, annál a szar hatványozottabban csapódik le. Aki jól rezeg, annak utat mutat a sorsa, rávezeti a járdára, hogy kijusson a labirintusból.

Mi is függünk egymástól! Én is hittem, hogy függök azoktól akiket mikor megszépítek, általuk profitot teremtek magamnak. Aztán nem így lett. Sokan nem “ismernek” már engem azok közül, én is megváltoztam pár hónap alatt.

Aki azelőtt voltam egy lényegesen emberileg önmagát alábecsült ember volt.Ma már sokkal erősebb vagyok, mert megértettem, hogy a tehetség, a szorgalom utat tör magának, oda vonz ahol szükség van rá. A kreativitás egy isteni ajándék, és ha valaki alkotó, annak a “kályhájához” közelebb jönnek az alkotásra vágyók. Attól nem fél mindenki.
Aki alkotó és szorgalmas, annak ad a sorsa bátorságot legyőzni az akadályokat, ad a sorsa erőt, és ad a sorsa humorérzéket. Ehhez pedig nem kell más, csak mindezek.

Ez egy tanulás emberek!

Egy tanulás a világról, magunkról, és azokról akikkel körülvettük magunkat.
Miért van az, hogy valakivel egy nyelvet beszélsz?
Azért, mert egyre is gondolsz vele!