A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Ez pedig nem más mint az óriás korkülönbséggel rendelkező párkapcsolatok. A hideg kiráz tőle, annak ellenére, hogy 18 éves koromban nekem is csapta a szelet egy családos, idősebb pasi. Jó hülye voltam, hogy egy velem egykorú sráccal jártam akkor, de még hülyébb lettem volna, hogyha teret adok annak az érzelmi nyomoréknak, aki a felesége mellől, és a gyerekei mellől hozzám futkosott volna Székesfehérvárról.

Hozzáteszem, sokkal többnél járt mr. Kovács anyagilag, és karrier szempontjából, mint a lézengő 18 éves pasim, de akkor sem voltam képes lecserélni 4 pásztorórára azt, akiről akkor is tudtam, hogy nem hozzám való.

Nem! Nem volt hozzá gyomrom. Korkülönbség!!!

Hogy miért? Mert gyereklány voltam és mr. Kovács felnőtt férfi három gyerekkel. Ezért. A köztünk lévő korkülönbség, az előzékenysége, és az udvarlási szokásai, tudásai ellenére sem tűnt el. A tény az tény. 15-20-25-30 év korkülönbség egy kemény szám és kemény generációs különbség is. Ma egy 50 éves pasas jó esetben a könyvekről beszél, és egy 20 éves lány az instáról. Közös a téma? Nem. Közös a cél? Nem. Egy dolog közös, mégpedig az érdek.

Egy idősebb férfi számára egy efféle partner a legkönyebb préda. Nagyon könnyen elvarázsolható, hiszen elég csak előállni néhány megélt sztorival és csüng is az ajkakon a kis hölgy.

A kis hölgy ugyanis még nem élt át olyan sztorikat, így hát, mint az újszülött esetében, minden vicc új, így számára is minden sztori elragadó lesz!

Ez pedig egy 50 éves fickónak nagyon tetszik.

Legfőképpen az, hogy mielőtt nyugdíjba vonul, még keffenthet párat a pipiropógóssal. A pipiropogós pedig örömmel engedi magába eme “térfogatot”, hiszen a pipifiúknak 20 évesen talán autójuk sincs és talán semmilyen életmódjuk sem. Mennyivel menőbb egy olyannal keffenteni akinél azért lepotyoghat egy tengerparti nyaralás, netán egy drága táska, mint egy olyannal kapcsolódni, aki hasonló korú, hasonló élethelyzetekkel.

A pipiropógost ügyesen lehet irányítani, a mi 40-es fajtánkat, vagy 50-est, már nem igazán. De mondhatom ezt sok 30 pluszos valódi nőtársamra is. Mi megtudjuk venni magunknak a tengerparti nyaralást, és a drága cipőt is. Nem kell hozzá használnunk a nemi szervünket, sőt. Nálunk nem belépő a bankkártya egy párkapcsolathoz, de a meghittség, az összhang, a vetítés nélküli esték bizony szükségesek.

Így hát a csüngő hasú 50-es (nem mindenki az, ezt hozzáteszem) kénytelen szembesülni azzal, hogy a béna szövegei és a hencegés a vagyonnal rohadtul nem vonz egy stabil csajt. Sőt, egyenes irritál. Irritáló még nézni is, amikor csüngő hasú 50-es barátunk a nyugdíj előtt próbálgatja a pipiropogósokat. Öltönybe rakja magát, luxusautóba, és a legkisebb derekú, de legnagyobb mellű hókefélkét maga mellé ülteti, és száguldó fiatalságba kezd még egyszer utoljára.

Hozzá való nőtársai pedig a döbbenettől nem látnak, hogy mennyire lehet megreccsenve a pasas, ha a lánya osztálytársaival kufircol.
Bizony, általános kórtünet.

Persze a gyerekei nem nézik jó szemmel ezt, de őt ez nem érdekli. Azok a dolgok érdeklik csak, ami a pillanat heve. A pillanat hókefélkéje, a pillanat varázsa ami elhiteti velük, hogy ők még mindig szuperjáng pasik, és ők aztán az igazi vad hódítók, akik aranyporral szórják be hamupipőkék pelenkáit.

Aztán mi lesz ebből? Korcsosulás.

Az 50- es nők manapság brutál jól néznek ki, ezért elkezdenek ők is inkább 40-es fiúkkal lenni, mert az 50-es társaik rájuk sem néznek. A 20-as fiúk pedig aszexuálissá válnak, mert a kortársaik nőkben csakis a pénzt, az erős pasit keresik, a megélhetést, a családmodellt, a lakhatást, és még véletlenül sem óhajtanak szoros kapcsolatba kerülni egy kevésbé gazdaggal.

Aztán letelnek a vad románcok és mi marad?
A kiégés, ami megmutatja, hogy a korkülönbség mégiscsak egy szám és nem egy bankszámlaszám.

Undor nélkül szeretnék tapsikolni ehhez az új világoz, de nem tudok. 18 évesen több eszem volt és jobb lelkem, mint most egy megyényi 20 éves nőknek összesen.

elég gáz…