A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Nő, férfi, élet. Az élet igazságai rólad, róla, mindenkiről.

Rengeteg írás született az elmúlt évek alatt. Most jött el az idő, hogy egy helyen, könnyen hozzáférhető formában közzé tegyem.
Napról – napra kerülnek fel a régebbi bejegyzések, érdemes vissza jönni és ismét szétnézni, olvasgatni.

hatásban tartás

A hatásba tartás avagy a kamu hírek jobban terjednek.

Amit talán senki nem lát teljesen tisztán az egy egyszerű dolog, mégpedig a “hatásban” tartás. Ma amikor Mónival elbeszélgettünk, mindketten egyetértettünk abban, hogy valami rohadtul megváltozott a világban.
Régebben, amikor mi fiatalabbak voltunk, akkor is döbbentünk meg néha az emberek cselekedetein, de manapság ez mindennapos.

tovább olvasom
életszerű élet

Életszerű életcél.

Azt hiszem a negatív önképpel rendelkező embernek mindig lesz egy zsigeri válasza, ami egyszerűen maga az ELUTASÍTÁS. Ezen a héten arra szeretnélek ösztönözni benneteket, hogy próbáljatok meg mélyen önmagatokba nézni! Ideje van ennek, főleg telihold környékén.

tovább olvasom
humbukmmese ember

A humbuk mese ember! Ne dőlj be nekik!

Az életben a legfontosabb dolog az éleslátás és az, hogy a belső ösztönünkre mindig hallgassunk! Már nagyon sokszor téma volt az írásaim kapcsán, hogy az emberek mennyire sokféle módon próbálják önmagukat sokkal jobb tulajdonságokkal felruházni és sokkal erősebbnek láttatni másoknál magukat, mint amilyenek valójában.

tovább olvasom
segíts vagy ne segíts

Segíts vagy ne segíts?

Július van, mégis olyan, mintha minden hónap hasonló lenne, dacára annak, hogy nyár van. Ma igazán jólesett picit kevesebbet dolgozni, még akkor is, hogyha feladatokból sosincs hiány.

tovább olvasom
szeretet

Szeretet, másképp nem megy!

Ma elkezdtem írni egy mások posztot, de valamiért nem lett kerek….
Az oka, hogy miért nem lett kerek, pusztán azért volt, mert ma nem ezt kell Nektek írnom. Az, hogy kell, utálomszó, de ma kell, ma muszáj…

tovább olvasom
nem leszel más mint egy hülye

Nem leszel te más csak egy hülye!

Annyira szeretem amikor azt mondják, hogy “ engedd el “! Ahhoz, hogy eltudj engedni dolgokat, tudjátok mi kell?
Az, hogy qrvára belefáradjatok a küzdelmekbe. AZ. Van aki harcosnak születik, van aki nem. Aki harcosnak születik átmegy a falon is, ha a célja úgy kívánja.

tovább olvasom
a bizalmatlanság rombol

A bizalmatlanság rombol.

Sok ember megsínylette a mögöttünk álló időszakot és szerencsére elég sok ember állított fel új célokat, tapasztalatai tükrében.
Egy erős megtapasztalás azonban van, mégpedig az, hogy sokkal érzékenyebbek lettünk, már aki tényleg átlényegült a nehezebb erőpróbákban.
Nincs általános igazság, hogy miként kellene újraépülnie az egyénnek és a világnak, de ami tény, hogy lejárt az ideje annak, amikor mindent csak úgy eltűrünk másoktól.

tovább olvasom