A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Az ember ugye magából indul ki, miért gondolná, hogy bármi furcsa “meglepetés” érkezik hozzá. Bevallom, nem volt eddig negatív tapasztalatom az olvasóim között. Akik privát üzenetben írnak, ők is nagyon kedvesek, nem tolakodóak. A hölgy csak önmagáról beszélt, a múltjáról, az előkelőségéről és arról, hogy ő egy “olyan vérvonallal rendelkezik”, hogy nekünk, magyar embereknek kötelességünk őt segíteni.

Először nem értettem, hogy mit szeretne tőlem, ezért rákérdeztem. Egyenes választ nem kaptam, csak a lényeget tudtam kihámozni, hogy ő egy mindenki felett álló ember, akit nekünk, az összes magyarnak támogatni kell akik Magyarország területén élünk.

Ekkor felkapcsolódott bennem a “villany”, hogy a határon túli magyar hölgy pénzt óhajt.

Nyilván, illedelmesen elmondtam neki, hogy minden ember annak és úgy segít, ahogyan szíve diktálja és nem fogok pénzt adni egy idegennek, aki az okos telefonjáról hív fel, internetes hívással. A hölgy ekkor szitkozódásba kezdett, aminek a végét természetesen nem vártam meg. A lényeg: Jelen helyzetben minden emberből előtör a legrosszabb énje is.

Mindenki legyen nagyon óvatos!

Akik eddig körmönfont módon viselkedtek, belőlük előjön most sokkal direktebb módon a “csalás”, megtévesztés, átverés sémája. Nem kell és nem is szabad mindenkinek segíteni! Az embernek fel kell tudnia mérni, hogy ki az, akinek szívből ad és nem azért ad mert kell! Az értékeinkre célszerű vigyázni és nem pazarolni!

Én nem hiszem azt, hogy azért mert valaki határon túli magyar (a hölgy az volt aki hívott) jogot formálhat arra, hogy különbnek érezze magát másoknál, és jogot formáljon arra, hogy tőlem vagy bárkitől elvegye a pénzét, mert szerinte ő hátrányt szenvedett az életében. Nagyon sok határon túli magyart ismerek, akik évek óta itt, Magyarországon élnek, adóznak, tevékenykednek. Illetlen dolognak tartom velük szemben is, hogy a történelem mögé bújva bárki előnyt kovácsoljon, vagy előnyt zsaroljon ki másoktól.

Azt sem hiszem, hogy azért mert valaki határon túli magyar hiheti azt, hogy ő mindenki felett áll még akkor sem, ha a politika mindent felhasznál annak érdekében, hogy különbséget tegyen durva módon a magyar emberek között. Szeretném hinni, hogy mindenki úgy él és ott ahol számára a legjobb! Szeretném hinni, hogy nem kell elmagyaráznom a jövőben senkinek, hogy a történelmi csatákhoz semmi közöm, és semmilyen felelősséggel nem tartozom országunk múltjáért sem.

Ezen az oldalon eddig nem volt divat, hogy bárki a nyomomba eredjen, és kitaláljon magának, mint két lábon járó pénztárcát. Ezt a szokást nem fogom bevezetni soha. Annak és úgy segítek ahogy számomra ideális és a körülményeim engedik. Javaslom, hogy ti is legyetek nagyon résen, és ne engedjetek most olyan emberek társaságának, akik hirtelen a semmiből kerültek elő és akár kölcsönért esedeznek!

Mindenkin van nyomás, teher, megoldásra váró feladatok.

Ne értékeljétek alul magatokat, ne értékeljétek túl felül sem a másik ember gondját a sajátotokéhoz képest! Ha valaki nem érti, hogy először magán kell segítenie, majd utána másokon, akkor el fog bukni! Egyénileg vizsgázik mindenki, és egyénileg lehet csapatba kovácsolódni, nagyobb célokért küzdeni, nagyobb dolgokat megtenni, de először az egyéni rendrakás zajlik.

Az oldalam továbbra is azért van nyitva számotokra, hogy akár egyetlen szóval, egyetlen mondattal segítséget nyújtson! Azonban aki a jövőben nem nyilvánul meg értelmes módon, illetve az életemre tör hívatlanul, őt azonnal tiltom az olvasói táborból.
Üzenetekre az oldal keretein belül válaszolok, a saját privát profilom pedig továbbra is a saját privát profilom marad, mindazoknak akiket valóban, személyesen is ismerek.

Észnél kell lenni, meghúzni a határokat, mert úgy látom, hogy sokan azt hiszik, hogy a másik kontójára fognak biztonságban élni. A lecke pont erről szólt, a föld is és az egyének is megunták, hogy kihasználták őket!

Nekem mindegy, hogy ki hol magyar ember, csak legyen tisztességes!