A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Társat a társkeresőn!? Normális vagy?

Ha nem lenne Tinder, és egyéb társkereső “rovat” akkor az emberek kénytelenek lennének megismerkedni egymással! Amikor óvodában Zolika megrúgott már a négyéves társaim összekuncogtak előttem és elkezdtek csúfolni, hogy bibibiiii szerelmesek vagytok egymásba bibibiiii.

Na ugye, mennyivel intelligensebb egy négyéves, mint egy “felnőtt”. Egy tiszta érzésvilágú lény, pontosan látja a szemei előtt a játszmákat, különböző beállított effektek nélkül. Az igazi ismerkedés ha hiszitek ha nem, nem tud kimenni a divatból. Jöhetnek itt százával is az online csatornák, akkor sem.

Az ember hódolhat kedvére ennek az újfajta ide-oda húzogatós “mecsezős” butaságra, na de kérem szépen! 99-en írtak a barátnőmnek 10 perc alatt. Ez a szám azért egy röpke vasárnap délután igencsak magas adat, hiszen nem ő volt az egyetlen aki fél órára regisztrált.

Elrontják az emberek önmagukat ezzel, hogy ilyesmibe áldoznak energiát. Társat biztos nem találnak itt!

Százával mennek el egymás mellett az emberek az utcán, a tömegközlekedéseken, autókban, de belebuzultak a mobilba és azt hiszik ott fog lecsapni Ámor, ezért rá sem néznek másokra, csak a kijelzőre. Én feltételezem, hogy nagyon sokszor látták már egymást az emberek személyesen, vagy ültek egymás mellett itt-ott, úgy hogy fogalmuk sem volt róla, hogy ők már Tindereztek vagy cseteltek más társkeresőn. Nem tudom hova vezet ez, de totális érzelmi kiégéshez biztosan tökéletes irány.

Habzsi-dőzsi online.

40 éves az 50 éves, kövér az életben aki vékonyra fotózza magát, és természetesen párkapcsolatban él az elvált szingli. Hát órási! 🙂 És akkor ezek az emberek szeretnék ha normális társuk lenne! Induljunk már egy picit ki önmagunkból! Ha én már rögtön becsapni óhajtom a közönséget, akkor én valójában ki vagyok?Nem véletlenül az az ember, aki először önmagát csapja be?

Az egyik haverom szerint a társkeresés arról szól a mai nőknél, hogy pénztárcát keresnek maguknak, de úgy, hogy tisztálkodni sem tudnak. Ezt ő tapasztalta rengeteg esetben. Az egyik barátnőmnél pedig az a tendencia, hogy nyavukkoló, önmagukat sikeresnek beállító üzletemberek panaszkodnak, és rettegnek egy személyes találkozótól, majd ha esetleg lesz olyan akivel összejön a személyes találkozás, akkor elkezdenek méregetni, latolgatni, tépelődni, matekozni. Jó vicc.

És hát persze a szex, az a fránya szex.

Honnan tudom, hogy ízleni fog a teste, ha az illatát sosem éreztem?
Honnan tudom, hogy tetszeni fog a csókja, ha a hangját nem igazán hallottam?
Honnan tudom, hogy jólesik vele bármit is csinálnom, hogyha csak arra hagyatkozom amit a kijelző mutat.

Számomra nagyon megdöbbentő, hogy mindkét nem nagyon alacsony önbecsüléssel rendelkezik. Ha nekem egy kijelzőn keresztül kell életre keltenem azt az ősi vágyat, melyet ember az emberhez vonz, akkor én erősen kiléptem abból a tudatból, hogy valójában egy érző ember vagyok.

Ez esetben azonban nem kell csodálkozni azon, hogy nem érek célt, de alaposan belehúzom magam egy olyan függési körforgásba amely nagyon hasonlatos a szenvedélybetegséghez. Állandó visszajelzést kutatva a lelkemmel semmit nem törődve, egy kapcsolatért nem megdolgozva, lehetek én tehetős, lehetek én istenien kinéző valaki, akkor is csak egy sivár sóvárgó maradok, lemaradva az életről, lemaradva arról, hogy megéljem nemiségemet és az ezzel járó izgalmakat.

A legszebb dolog, hogy az érzelmekre, a szeretetre mindenkinek szüksége van, de aki elhiszi, hogy egy kijelző adja meg neki mindezt, az vegyen ajándékot születésnapjára a telefonjának!

Messziről üzent ember, azt mond amit akar! Egy társkeresőn biztos!

Nyissátok ki a szíveteket, a szemeteket, mert felhúztam a valódi kapcsolatok vitorláját!

Ha tetszett a cikk nyomj egy like-ot és oszd meg!
Ismerőseid is értékelni fogják!

Köszönöm!
Facebook
Twitter
társat a társkeresőről
hatásban tartás

A hatásba tartás avagy a kamu hírek jobban terjednek.

Amit talán senki nem lát teljesen tisztán az egy egyszerű dolog, mégpedig a “hatásban” tartás. Ma amikor Mónival elbeszélgettünk, mindketten egyetértettünk abban, hogy valami rohadtul megváltozott a világban.
Régebben, amikor mi fiatalabbak voltunk, akkor is döbbentünk meg néha az emberek cselekedetein, de manapság ez mindennapos.

Elolvasom »
életszerű élet

Életszerű életcél.

Azt hiszem a negatív önképpel rendelkező embernek mindig lesz egy zsigeri válasza, ami egyszerűen maga az ELUTASÍTÁS. Ezen a héten arra szeretnélek ösztönözni benneteket, hogy próbáljatok meg mélyen önmagatokba nézni! Ideje van ennek, főleg telihold környékén.

Elolvasom »