A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Ha majd egyszer végre… Én is ember vagyok

Reggel kilenckor zsigerből ez jött nekem mára, és már megint nem véletlenül, mint utóbb kiderült...:) Az ember sokszor hiszi azt, hogy megtudja értetni másokkal azt amire valójában gondol.

Ez egy nagy tévedés.

Az emberek csakis lelki, érzelmi, értelmi szintjükhöz képest hajlandóak megérteni a dolgokat. Ezért van számtalan esetben az, hogy valakire rászólunk, hogy nagyon flegma, majd zsigerből még flegmábban visszaszól az illető, hogy ő nem flegma.

A tiszteletet kevesen gyakorolják, és még kevesebben óhajtják megtanulni. Tisztelet nélkül nincs semmi. Még egy vajas kiflit sem sikerül normálisan megvenni. Ha mindig azt hiszem, hogy a másik rosszat akar nekem, akkor abban a hitben fogok maradni.

Az pedig saját felelősségem. Saját döntésem, hogy kit milyennek óhajtok látni. Ha mindenkitől okosabbnak és szuperebbnek hiszem magamat, akkor biztosan kijár majd az élettől egy-két saller, amit borzasztó csalódásnak fogok megélni. Mert hát ilyen sok ember. Nem lehet velük egyességre jutni, csakis az önös érdekek mentén képesek mozogni.

Tegnap éhesen csináltam végig a napot, aminek mára meglett az eredménye. Rájöttem, hogy nem tudok mindent felügyelni, észben tartani és odafigyelni rá.

ÉN is EMBER vagyok. És nekem most elég volt a terhelésből!

Elég volt abból, hogy jófej legyek, alapos és iszonyú rendes mindig. Elég volt abból, hogy állandóan megbocsássam másoknak ha szar fejek, szarul állnak a dolgokhoz. Van egy pont mindenkinél ami olykor eljön és határvonalat húz. A határvonal pedig bármekkora lehet, annak mértéke szerint ahogy éppen megelégeljük az emberek viselkedését. Mindig tolerálni kell ha a másik elfelejt valamit, szétesik, felületes, vagy éppen nemtörődöm?

NEM! Nem kell.

Odébb lehet tolni az efféléket és meghagyni őket abban a hitben, hogy úgyis szuperek. Nem várunk egymástól sokat, de azt mindenképp mindenkinek tudnia kellene, hogyha egyénileg hozza a jó rezgést, talán mások nem szívnak állandóan a szar rezgésük miatt.

Kicsit elegem van a társadalom azon rétegéből akik szerint az erősek majd mindent elintéznek helyettük és persze jópofát vágnak a gyenge, allűrös, sikamlós, kifogásolható életükhöz. Ha majd egyszer mindenki jól akar rezegni, akkor nem lesz többé kétség afelől, hogy létezik egy közös felelősség és egy közös cél.

Addig csak kínlódunk a másik emberi hiányosságai miatt. Ők pedig fel sem fogják mit tesznek.
Ha tetszett a cikk nyomj egy like-ot és oszd meg!
Ismerőseid is értékelni fogják!

Köszönöm!
Facebook
Twitter
én is ember vagyok
hatásban tartás

A hatásba tartás avagy a kamu hírek jobban terjednek.

Amit talán senki nem lát teljesen tisztán az egy egyszerű dolog, mégpedig a “hatásban” tartás. Ma amikor Mónival elbeszélgettünk, mindketten egyetértettünk abban, hogy valami rohadtul megváltozott a világban.
Régebben, amikor mi fiatalabbak voltunk, akkor is döbbentünk meg néha az emberek cselekedetein, de manapság ez mindennapos.

Elolvasom »
életszerű élet

Életszerű életcél.

Azt hiszem a negatív önképpel rendelkező embernek mindig lesz egy zsigeri válasza, ami egyszerűen maga az ELUTASÍTÁS. Ezen a héten arra szeretnélek ösztönözni benneteket, hogy próbáljatok meg mélyen önmagatokba nézni! Ideje van ennek, főleg telihold környékén.

Elolvasom »