A WomenŐ egy írásos világ, mely rámutat azokra a hézagokra egy nő, egy férfi életében, melyet kijavíthat, ha van hozzá bátorsága!

Nő, férfi, élet. Az élet igazságai rólad, róla, mindenkiről.

Rengeteg írás született az elmúlt évek alatt. Most jött el az idő, hogy egy helyen, könnyen hozzáférhető formában közzé tegyem.
Napról – napra kerülnek fel a régebbi bejegyzések, érdemes vissza jönni és ismét szétnézni, olvasgatni.

bekacsint a múlt

Bekacsint a múlt.

Az ember akkor ír könyvet amikor úgy van a dolgokkal, hogy nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek.
Nekem ezen a héten kissé bekacsintott a múlt, és nyugodtan állíthatom, hogy méltóságteljesen vizsgáztam ebből a témakörből. Már amikor bekacsintott, akkor nagyon mély hálát éreztem a szívemben.

tovább olvasom
rettegés örök próbatétel

A rettegés örök próbatétel.

Azt érzem elkezdődött valami. Már csak néhányan kapaszkodnak a biztonságnak hitt félelmükben, melyet napról-napra oszlat szét az az energia, ami tettekre ösztönöz. Nincs mellébeszélés, cselekedni kell.

tovább olvasom
a lelki újrakezdés

A lelki újrakezdés nehéz.

A lelki újrakezdés bizony sokkal nehezebb, mint az a rutin, melyben az ember nap, mint nap elevickél. A lelki újrakezdés szerintem mindenben a legnehezebb. Azt mondják, hogy olykor állj meg és várj, míg utolér a lelked. Hát azt hiszem, az ember addig tartja magát, mármint az erősebbik típus, ameddig csak tudja, de aztán jön a páccs.

tovább olvasom

Agymosás tréning! Te most dolgozol?

Hányan dolgoznának, ha lenne munkahelyük? Hányan dolgoznak akiknek van munkahelyük? Hányan dolgoznának akiknek volt munkahelyük, van is, de elhatárolódnak a munkavégzéstől? És hányan dolgoznának azok közül, akik eddig dolgoztak, de tőlük határolódtak el a kliensek?

tovább olvasom
társat a társkeresőről

Társat a társkeresőn!? Normális vagy?

Ha nem lenne Tinder, és egyéb társkereső “rovat” akkor az emberek kénytelenek lennének megismerkedni egymással! Amikor óvodában Zolika megrúgott már a négyéves társaim összekuncogtak előttem és elkezdtek csúfolni, hogy bibibiiii szerelmesek vagytok egymásba bibibiiii.

tovább olvasom